top of page
21_02_Data-security_8.jpg

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta Política de Privadesa estableix els termes en què Sestrategic utilitza i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d'utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està comprometida amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan us demanem emplenar els camps d'informació personal amb els quals pugueu ser identificat, ho fem assegurant que només s'utilitzarà d'acord amb els termes d'aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privadesa pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que us recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d'acord amb aquests canvis.

Informació que es recull

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Número, informació de contacte com la vostra adreça de correu electrònic i informació demogràfica. Així mateix, quan sigui necessari, podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre dusuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que li pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Sestrategic està altament compromès per complir el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi ha cap accés no autoritzat.

Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pogués contenir en llaços altres llocs que poguessin ser del seu interès. Quan vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privadesa ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privadesa pel que és recomanable que els consulteu per confirmar que vostè està d'acord amb aquestes.

Control de la vostra informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o ús de la informació personal que es proporciona al nostre lloc web. Cada vegada que se us demani omplir un formulari, com el d'alta d'usuari, podeu marcar o desmarcar l'opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l'opció de rebre el nostre butlletí o publicitat pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Aquesta companyia no vindrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que es recopila sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb ordre judicial.

Sestrategic Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privadesa en qualsevol moment.

Politica d privacidad
bottom of page