Els nostres serveis

Pila de contenedores

Gestió d'projectes

El nostre enfocament d’exportació es basa en la gestió de projectes. A partir de la definició d’uns objectius i una estratègia per desenvolupar nous mercats, s’estableixen les accions a dur a terme tant de tipus comercial com de marketing digital. Les accions s’implementen sobre la base d’un cronograma definit.

Estratègia d’internacionalització

En tots els projectes d’internacionalització que duem a terme hi ha una tasca prèvia i continuada de definició de l’estratègia d’exportació i de revisió de la mateixa al llarg del projecte, per anar-lo adaptant a les circumstàncies dels mercats internacionals i a les tendències.

Increment d’exportacions

L’objectiu principal de la nostra activitat té un sentit pràctic d’augment de vendes per les empreses amb qui col·laborem. Augmentar les exportacions és la raó principal a partir de la qual es desenvolupen les accions comercials i de marketing.

Marketing digital

Les accions i estratègies de marketing digital son cabdals i prioritàries no tan sols per posicionar els productes i les marques en el mercats internacionals, sinó que també permeten l’accés a nous clients i el manteniment del record en els que ja tenim. Tots els projectes que duem a terme tenen vinculada una estratègia de marketing digital i accions especifiques que en coherència amb la tasca comercial permetin arribar als objectius d’augmentar les exportacions.

 
Casillas de correo

Contacta'ns

Gràcies pel teu missatge!

Sestrategic logo.png

Sestrategic

T'ajudem a exportar

  • Twitter
  • LinkedIn