+34 (93) 554 07 58 - info@sestrategic.com

Sobre nosaltres

rascacielos

Logo

Som el seu equip de confiança

Sestrategic és una empresa formada per un equip de professionals multidisciplinari especialitzat en comerç internacional. Des de fa més de 10 anys donem recolzament a empreses que tenen interès en obrir o consolidar un o més mercats internacionals en països com Algèria, Marroc, França, Xina, Índia, Amèrica llatina, Àfrica Subsahariana, Rússia i Alemanya, entre d’altres.

El nostre grau de coneixements de determinades regions del món, ens ha portat a treballar també amb institucions públiques, realitzant assessorament estratègic en projecció exterior per ajuntaments i altres institucions.

La nostra visió d’empresa va molt orientada al client, alinear-nos amb les seves necessitats i estratègies i defensar els seus interessos en el país de destí amb l’objectiu final d’obtenir resultats significatius a mig termini. Aquesta filosofia i el nostre alt recorregut en el món dels negocis internacionals, fan que poguem oferir un alt valor afegit als nostres clients i oferir garanties d’èxit en els projectes que realitzem.

Back to Top